Artikler‎ > ‎

DR2 søger drenge til en række dokumentarprogrammer om skilsmisse

indsendt 3. okt. 2017 07.02 af Klub Skovlunde
 København, august 2017

DR2 søger drenge til en række dokumentarprogrammer om skilsmisse

Næsten halvdelen af alle forhold ender i skilsmisse, og i langt størstedelen er der børn involverede. Børn, der skal forholde sig til flere hjem, flere familier, ofte nye bonusforældre og som dagligt står på sidelinjen til forældrenes håndtering af skilsmissen.

Der er lavet mange programmer i voksenhøjde om skilsmisser, men ikke mange i børnehøjde. DR2 vil lade børnene fortælle deres egne historier om skilsmisser, set fra børnehøjde, fortalt fra deres perspektiv.

Børn kan meget mere, end man skulle tro. De forstår meget mere, og er ofte yderst præcise til at forklare og perspektivere. DRs Tema & Reportage-afdeling har stor erfaring med at arbejde med børn efter serien ”Barndom på bistand”, der kørte på DR2 i efteråret.

Til denne nye dokumentarserie leder vi efter drenge i alderen 11 til 14 år, der har lyst til at fortælle om, hvordan det er at leve i en skilsmissefamilie, og har lyst til at være i en samtalegruppe med andre piger og drenge i samme situation.

Står du og din dreng i sådan en situation, og finder vores dokumentarseries perspektiv interessant, så ring helt uforpligtende og hør mere hos Jakob Rasmussen på 60 92 53 26 og jras@dr.dk eller Laura Rosendahl på 2843 3782 og rlro@dr.dk.

Med venlig hilsen

DR Tema & Reportage

 

Comments