Artikler‎ > ‎

Ellekildes hjemmeside overgår til Klub Skovlunde

indsendt 18. nov. 2016 07.43 af Klub Skovlunde   [ opdateret 18. nov. 2016 07.44 ]

Klubberne i Skovlunde (Ellekilde, Lundebjerg og Aktivitet Centeret Marbækvej, tidligere Fridrætten) har et stykke tid været slået sammen til én enhed.
Medlemmerne er ikke kun meldt ind på fx Ellekilde, men i Klub Skovlunde. De kan frit benytte de 3 institutioners tilbud. Paletten af tilbud er blevet meget større for medlemmerne.
Derfor er det naturligt, at vi samler vores informationer på én samlet platform (hjemmeside), der hedder klubskovlunde.dk


Den nye hjemmeside går officielt i luften d. 1. december, men du kan allerede nu se den ufærdige hjemmeside.


For Ellekildes bruger, sker der ikke den helt store forskel. Man skal blot fremover klikke ind på klubskovlunde.dk for at finden sin information.
Bonussen er, at man nu også får information fra de andre klubber, samt de ting vi laver sammen.


Vi har spurgt nogle af vores bruger, hvad den ny hjemmeside skal indeholde. De var alle enige om, at vi skulle bibeholde den struktur som Ellekildes "gamle" hjemmeside har, dog med nogle nye tiltag.
Der er således stadig en kalender hvor du hurtigt kan se havde der sker, artikler om nye ting, infotavlen hvor du kan se hvad der sker i dag og billeder mm.


Facebook
Et af de nye tiltag er, at man nu også kan få de nye artikler, direkte på sin Facebook. Man skal bare "syntes godt om" og derved følge, Klub Skovlundes Facebook side. Se hvordan på klubskovlunde.dk


Nyhedsbrevet.
Vi anbefaler, at du stadig er med på nyhedsmailen. Det er rart at få en samlet oversigt over nyheder, direkte i din indbakke.
Fra 1. december 2016 vil nyhedsbrevet, blive udsendt på mail fra Klub Skovlunde i stedet for Ellekilde Fritidscenter, som I er vant til. Hvis alt går vel, flytter vi alle Ellekildes abonnenter automatisk over i den nye mailliste. Modtager du Ellekildes nyhedsmail, skal du således ikke foretage dig noget. Du modtager blot fra Klub Skovlunde i stedet for.
Er du ikke med på nyhedsmailen, anbefaler vi at du går ind på klubskovlunde.dk og tilmelder dig.


Vi ses på www.klubskovlunde.dk


PS. Hvis du tænker, at du har en super idé til den nye side eller finder fejl, så skriv gerne en mail til klubskovlunde@gmail.com ATT. Frede
Comments