Artikler‎ > ‎

Klubben åbner igen – for børn fra 4 og 5 klasse.

indsendt 17. apr. 2020 04.28 af Klub Skovlunde


Velkommen tilbage til børn fra 4. og 5. klasse efter at klubben har været lukket i ca. 1 måned.
Læs gerne denne velkomst sammen med dine forældre.

Alle medarbejderne glæder sig til at se jer igen. Vi har savnet jer og alle de sjove aktiviteter, som vi har lavet sammen med jer.
Når I vender tilbage fra mandag den 20. april bliver det dog til en anden klubdag end den I har kendt fra før Corona-nedlukningen.
Tidligere har vi sagt: ”Det skal være sjovt at gå i klub”. I den kommende periode siger vi: ”Det skal være sikkert at gå i klub – men samtidig så sjovt som muligt”.
Sundhedsstyrelsens krav til genåbning – herunder hygiejne- og afstands krav, samt organisering af dagligdagen – betyder at vi skal gøre tingene anderledes for at undgåsmittespredning. 
Der bliver også foretaget visse ændringer i klubben:

Åbningstid.
Klubben har ændrede åbningstider i den kommende periode.
Der er åbent fra kl. 13 til 16 – eller rettere fra skolen slutter og så til kl. 16.

Bliv samme sted:
Du har tidligere frit kunne vælge om du vil komme på Ellekilde eller Lundebjerg. Det kan du ikke i den kommende tid.
Hvis du går i Skole på Lundebjerg, OI, Thomasskolen eller Grantofteskolen, så kan du kun komme på Lundebjerg. 
Hvis du går i skole på Rosenlund, så kan du kun komme på Ellekilde. Der er dog så mange børnegrupper i 4. og 5. klasse på Rosenlundskolen, at I ikke alle sammen kan være på Ellekilde samtidig. Derfor skal nogle af jer blive på skolen / eller på en lille tur nogle eftermiddage, sammen med en af pædagogerne fra klubben. Planen for hvad I kan/skal lave den pågældende dag, får du nærmere besked om, når pædagogen møder jer i klassen på skolen, hver dag kl. 12:30. 

”Udeklub”:
Som udgangspunkt tilrettelægger vi vores aktiviteter udendørs, jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger. 
Det betyder at vi egentlig kun satser på aktiviteter indendørs, hvis vejret er rigtig, rigtig slemt. Der vil dog altid være adgang til toiletter.
Husk derfor tøj der er egnet til udeliv.

Dertil kommer at vi vil organisere computer-fællesskaber med spil, i tidsrummet kl. 13:30 til 16:00 til medlemmer der fortrækker at gå hjem efter skole. Følg med på vores hjemmeside for mere info.

Hygiejne:
Der bliver i klubberne sat ekstra håndvaske op udendørs. I skal alle vaske hænder grundigt, når I kommer til klubben, samt kl. ca.14.30 og når I har været på toilettet, skal spise, samt når I flytter jer til en ny aktivitet eller forlader klubben.
Der vil også blive gjort ekstra rent, ligesom det er medarbejdernes opgave at vaske og spritte af, efter sundhedsstyrelsens anbefalinger, så vi forhåbentlig undgår smitte.

Børnegrupper.
Du skal blive i de grupper som du har i skolen – også når du er i klubben. Hver klasse vil få tilknyttet en ”kontaktpædagog” som vil være gennemgående mens I er i klubben. Klubben bliver altså organiseret med udgangspunkt i, at I kommer i kontakt med så få personer som muligt.

Mad og drikke:
Der er ikke eftermiddagsmad i klubben i den kommende tid. Du skal altså selv have en ekstra mad / et stykke frugt med – samt en drikkedunk. Årsagen er, at vores køkkenforhold – specielt i forhold til opvask ikke er gode nok til de skærpede krav, som der er lige nu.

I bliver hentet på skolen:
Som sagt, skal I ikke selv gå I ned i klub. I bliver hentet på skolen af jeres kontaktpædagog, og så følges vi sammen til klubben – de børn der skal i klub. Det er jo frivilligt om I kommer i klub. Det aftaler I med jeres forældre.

Følg med på vores hjemmeside:
Der sker hele tiden nye ting og ændringer. Følg med på vores hjemmeside, som vi løbende vil opdatere, når der er relevante nyheder.

Afhentning af børn:
Normalt er I som forældre rigtig velkomne i klubben, men i den kommende tid skal I kontakte jeres børn (eller os) telefonisk og bede dem komme ud til lågen, hvor I kan hente dem.
Lundebjerg (4477 6471) – Ellekilde (4477 2144).

Kaniner:
Medarbejderne passer fortsat jeres kaniner i den kommende tid, hvis kaninerne er i klubben. Det er for at undgå smittespredning.

Jeres kontaktpædagoger i den kommende tid:

Lundebjergskolen:
4. AB Mette.
5. A Helle.
5. B Dennis.

Thomasskolen:
Isak

Rosenlundskolen:
4. C Nicki
4. D Gitte
4. E Frede / Michael
4. F Mikkel J.
4. G Ida

5. C Linea
5. D Yasmin
5. E Ninna
5. F Mus

Vi må alle sammen hjælpe hinanden med at få tingene til at fungere i den kommende tid…

Og så glæder vi os rigtig meget til, at det bliver normalt igen, så vi kan lave en masse sjove ting sammen – ligesom vi har gjort tidligere.
Det vil vi fejre med et brag af en fest, når vi kan åbne på normal vis.

Bedste hilsener.

Klub Skovlunde

Comments