Artikler‎ > ‎

Klub Skovlunde åbner på nye og bedre betingelser

indsendt 15. maj 2020 06.39 af Klub Skovlunde

Fase 2 af ”Genåbning af Danmark” betyder væsentlige ændringer af klubbens drift.

Smittespredningen i Danmark er under kontrol og det betyder, at der er lempet på rigtig mange af de restriktioner, som vi har været underlagt, men der skal fortsat være fokus på hygiejne og fysisk afstand, for at minimere muligheden for smitte.


På nuværende er klubben åben for børn fra 3., 4. og 5. klassetrin.


Mandag den 18. maj åbner vi for unge fra 6. og 7. klasse.


3. – 5. klasse fra børnene får fri fra skole ca. 12.30 og kan være i klubben til kl. 16.


6. – 7. klasse fra børn/unge får fri fra skole ca. 14.00 og kan være i klubben til kl. 16.

 

Mandag den 25. maj udvides åbningstiden på Lundebjerg og Ellekilde til kl. 17. + Ungehuset åbner for unge fra 8. klasse til 18 år. 


Der er endvidere åbent på Ellekilde for 6. og 7. klasse, tirsdag og torsdag til kl. 20. (kun for børn fra Rosenlundskolen).


Der er endvidere åbent på Lundebjerg for 6, og 7, klasse mandag og onsdag til kl. 20 (kun for børn på Lundebjergskole, Thomasskolen mf.).


Ungehuset åbner for unge for 8. klasse. Åbningstiderne er: mandag 14.00 – 20.30, tirsdag 14.00 – 17.00, onsdag 14.00 – 17.00, torsdag 14.00 – 20,30, fredag lukket.


Nye retningslinjer.

Som noget nyt skal børn og unge ikke længere blive i deres grupper, men må ”færdes frit” som før Corona – altså i de interesse og kammeratskabsgrupper som de ønsker. Det kommer altså til at ligne mere en normal klubdag. Kravet er dog fortsat, at vi ikke samler børn i større grupper end ”en klasse – dvs. 28 børn” og at alle stadigvæk skal respektere afstandskravene på 1 meter ved ophold.

Kravet er også, at den hyppige grundige håndvask fortsætter og at vi får gjort ”Corona-rent” dvs. grundigere og hyppigere rengøring. 

Fra mandag den 18. maj bliver det også muligt med personalestyrede aktiviteter indendørs. Eksempelvis vil computercafeerne åbne under særlige forhold og andre aktiviteter kunne foregå indendørs. Vi vil dog bestræbe os på, at aktiviteter der kan foregå udendørs, kommer til at foregå udendørs.

Med hensyn til afstandskravet på 1 meter, så gælder det ikke længere ved kortvarige berøringer – f.eks. kontaktsport. Det betyder, at det er tilladt at spille f.eks. fodbold.

Vi håber at I (forældre) vil gennemgå de nye vilkår med jeres børn.

Selvom smittespredningen er meget lille, og reglerne er lempet, så er der stadig Coronavirus i vores samfund, og vi har alle en pligt til at passe på hinanden.


Vi glæder os til en væsentlig mere normal dag med Skovlundes børn og unge.

På gensyn og god weekend.

Personalet.

Klub Skovlunde.


Comments