Artikler‎ > ‎

LAN Party lørdag d. 24. februar

indsendt 26. jan. 2018 05.50 af Klub Skovlunde
Lørdag d. 24. februar holder Klub Skovlunde, LAN party (computer marathon).

Arrangementet bliver afholdt på Ellekilde, men er for alle i Klub Skovlunde.

Vi starter kl. 10.00 og slutter kl. 21.00.

Pris 20 kr. som betales ved tilmelding. Man kan kun tilmelde sig til Casper, Mikkel J, Frede eller Andreas. Hvem kan deltage?
Alle medlemmer af Klub Skovlunde.

Lån en af vores computere eller tag din egen med.
Når du tilmelder dig til LAN party, skal du oplyse om du har din egen computer med, eller om du vil låne en af vores computere.

Vi opfordrer alle til at tage deres egen computer med, da de 26 låne computer, hurtigt bliver optaget. Der er 6 låne-computer til 7. klasse og opefter. 

OBS: Hvis du tager din egen computer med!
Computeren skal selvfølgelig indeholde de spil du ønsker at spille. Hold computeren opdateret INDEN du kommer og ha' de spil du vil spille, installeret på computeren.  
 
Du skal huske: computer, skærm, mus, tastatur og alle ledningerne til din computer. Husk også en strømfordeler dåse, så du samler alt strøm til ét strømstik. Hvis du har et internet kabel, så tag også det med, ellers har vi nogle.  

Mad på dagen.
Der vil være frokost samt aftensmad, som vi selv står for at lave. Drikkevarer, slik og andet, skal du selv sørge for. Der er vist nok også vand i hanen, hvis man er til sådan noget sundt noget :)

Aftal med dine forældre, hvor meget slik og sodavand du skal købe for. Vi ser tit medlemmer med et noget overdrevent slik indkøb. 

Når vi mødes lørdag.
Dem der har sin computer med, skal komme kl. 9:45. så vi kan hjælpe med at sætte jeres computer til. Alle andre møder senest kl. 10:15 hvor vi holder et lille fællesmøde.
Til mødet informerer vi om, hvad vi skal lave i løbet af dagen. Det er primært computer spil, men vi kan også spille en gang hockey, stikbold, fodbold på banen, eller noget helt andet.  

Du får måske også en praktisk opgave du skal lave i løbet af dagen. Det kan fx være at dække bord eller lave maden. Du får også af vide hvornår du kan gå over og handle hvis du har brug for det.

Efter mødet begynder vi at spille og resten af dagen går (foruden at spille computer), med at spise frokost, spiller nogle små frivillige turneringer, holder en pause med en fysisk aktivitet, spiser aftensmad osv. 

Det er vigtigt, at alle hjælper med oprydningen. Vi stopper kl. 20:30 præcis og holder et lille møde inden vi rydder op. 

Vi appellerer til forældrene at de først kommer og henter deres børn tidligst kl. 20:55. Så er jeres børn også ved at være klar til at blive hentet. 


Tilmelding
OBS... Tilmelder du dig arrangementet SKAL du deltage fra start til slut. Så ikke noget med at rende til Onkels fødselsdag, en fodbolds turnering eller andet, midt i det hele!
 
Der er åben for tilmelding fra Torsdag d. 1. februar kl. 15:00. Tilmeld dig til Casper, Mikkel J, Frede eller Andreas.  
Sidste tilmelding er torsdag d. 22. februar kl. 16:30! Vi tilmelder efter "først til mølle" princip.

Det koster 20,- at deltage som betales ved tilmelding. 

Har du spørgsmål så kontakt os.

Happy gaming! 

Hilsen
Mikkel J, Casper, Andreas og Frede 
Comments