Artikler‎ > ‎

Middelaldermarked med Klub Skovlunde d. 7. juni

indsendt 24. maj 2019 07.59 af Klub Skovlunde   [ opdateret 24. maj 2019 08.01 ]

Klub Skovlunde skal til middelaldermarked som nu er flyttet til Ballerup.

Turen er lidt speciel, da I skal bede om fri fra skolen efter 6. lektion (kl. 13.35) fredag d. 7. Juni. Vi tager fra Klub Skovlunde allerede kl. 14.00 pga. at markedet er så stort og det lukker allerede kl. 17.00.

Klubben har meddelt skolen, at nogle elever vil bede om fri denne dag. Skriv til skolen at du/I skal have fri 13.35 fredag d. 7. juni. Vi passer evt. også din kanin denne dag så du kan komme med. 

Turen er gratis ifølge med Klub Skovlunde, og man får en billet så man kan komme til marked hele weekenden. Men vi har kun 50 billetter, så kom ned og meld dig til hurtigst muligt.

Vi cykler så vidt muligt. Hvis du af en eller anden grund ikke kan cykle, så lav en aftale med os hernede.

Mvh.

Marianne & Mikkel B
Klub Skovlunde

PS. Hvad er det egentligt for noget ? Her har jeg kopieret hvad de skriver på deres hjemmeside kmm.dk

Kom til Ballerup og oplev kampklare riddere til hest, frygtindgydende vikinger, lyden af skindtrommer og fløjtespil samt duften af helstegt pattegris, friske kød og vegan retter, vil i pinsedagene, fra fredag den 7 Juni. til mandag den 10 Juni, forvandles parken ved Flyvepladsen i Harrestrup Ådal, Kræmmerstien 1  i BALLERUP, til en tidslomme, der tager de besøgende tilbage til Middelalderen.
Kom helt tæt på oplevelsen af, hvordan det var at leve dengang, at se hvordan de forskellige håndværk i sin tid blev udført uden nutidens industri. Dagene igennem vil der være spændende kampshows, som garanteret vil imponere.


Comments