Artikler‎ > ‎

Musen er blevet opdateret

indsendt 8. jun. 2017 08.42 af Klub Skovlunde   [ opdateret 8. jun. 2017 13.51 ]

Op til computer marathon lørdag d. 10. juni har vi opdateret og tjekket alle computerne på Ellekilde, så det kører perfekt (selv om de er gamle). 

Nu kan du bla. spille Roblox, League of Legends, World of Warcraft, Battlefield 2 & 4, Diablo 3, CS GO, OverWatch, MineCraft, HardStone, Day of Defeat, TeamFortress 2 og mange flere spil.

Internettet er meget langsomt og det giver kvaler når vi fx. skal opdaterer vores spil. Derfor har vi bestilt en 5 gange så hurtig forbindelse. Den er pt. ikke kommet endnu, da det åbenbart tager TDC en rum tid at lave forbindelsen. Vi håber at det sker snart.   

INFO om træningskampe!
Vi har planer om at lave nogle træningskampe i mellem forskellige klubber i Ballerup. 
Lundebjerg og Ellekilde har spillet OverWatch kampe om torsdagen, men vi vil gerne udvide spillene til også at omfatte LOL og CS GO. 
Der kommer mere info om hvordan vi kommer til at planlægge kampene, men allerede nu vil det være godt, hvis I fandt sammen i nogle "faste" hold. Husk at det er den god idé, at have en afløser klar på holdet, da de faste spillere kan blive syge eller forhindret på en anden måde.

Hilsen Frede & Co.    

 


Comments