Artikler‎ > ‎

Musikken starter igen

indsendt 2. sep. 2020 05.22 af Klub Skovlunde   [ opdateret 8. sep. 2020 07.16 ]
røg, musik, farve, flamme, mørke, skrifttype, specielle effekter
 
OBS. Grundet de nye restraktioner har vi set os nødsaget til at udskyde musikaktiviteten for endnu en stund :( 
Vi vender tilbage når der er kommet mere klarhed over de lokale retningslinjer!Musikken har været lukket siden covid-19 havde sit indtog i Danmark, men nu er vi ved at være klar til at åbne igen.

Det med fuld fart og ekstra mandskab, så musik-aktiviteten bliver bedre end nogensinde.

Vi har selvfølgelig en del restriktioner på hvordan vi pt. benytter instrumenter og mikrofoner mm. da der ikke skal herske tvivl om, at vi overholder de gældende retningslinjer for covid-19.  

Daniel er ny-ansat musikarbejder mm. og vil som udgangspunkt arbejde med de ældre medlemmer. 
Frede vil primært arbejde med de yngre medlemmer, men det bliver et samarbejde, hvor vi godt kan bytte rundt, alt efter vores kompetence ind i musikken.  

Daniel har tidligere været ejer af et professionelt musikstudie og han har en masse erfaringer mht. optagelser, redigering og har arbejdet med musik i mange musikgenrer. Han spiller en god guitar og bas. 
Frede kender I måske. Aktiv trommeslager der spiller alt fra jazz til heavy rock. Frede er også god på keyboard og kan spille lidt bas, når det behøves.  
Fælles for os begge er, at vi går op i samspil og hvad det kan skabe af glæde, uanset hvilket niveau man spiller på. Vi kan tilbyde en bred palet af muligheder for at lave musik, uanset om du er til Hip Hop, Pop, Rock, Sing a song mm. Man kan spille andres musik eller selv lave sange. Det er op til dig og dine idéer.     

Vi har ikke ligget på den lade side under nedlukningen. Musikken er blevet bygget om, så den er tidssvarende og opfylder vores behov for både øvning og indspilning. Vi glæder os så meget til at se "gamle" som nye medlemmer i musikken.

Tal med Frede (Ellekilde) eller Daniel (Ungehuset) om hvordan og hvornår du/I kan starte med musikken. 


Frede
  

Daniel


PS. Vi har rigtig mange planer for hvordan musikken kan blive en større del af Klub Skovlunde, men mere om det senere. Vi skal lige komme godt fra start.

Hilsen Daniel og Frede 

Comments