Artikler‎ > ‎

Nye computer i "Musen"

indsendt 31. aug. 2017 05.34 af Klub Skovlunde

Vores gamle computer har 6 år på bagen, og selv om vi har vedligeholdt dem godt, er de ved at halte lidt efter ift. de nyeste spil der kommer på markedet. Derfor har vi indgået en aftale med Shark Gaming om at de leverer 20 nye gaming-computer til Ellekildes computercafé "Musen".

Der er rigtig mange medlemmer der ønsker at spille sammen, samt at deltage i vores E-sport træning, men en del medlemmer går forgæves da vi ikke har kapaciteten til alle. Derfor vi har valgt at købe 20 computer istedet for de 16 vi har nu. Forhåbelig kan alle nu være med til vores arrangementer fremover.

En del medlemmer har spurgt til, hvad vi gør med vores "gamle" computer. Det vi har tænkt os er, at vi laver et computerværksted. Her kan man lære om de forskellige komponenter der er i computeren og lære hvordan man vedligholder en computer med software og hardware. Til sidst kan man samle sin egen computer, installerer windows 7 og købe computeren til en billig pris. Man behøver ikke købe en computer for at være med. 

Alle de gamle computerne kan spille LOL, CSGO og OverWatch perfekt. Men spillene må man selv købe. 
Hvad computerne kommer til at koste og hvornår vi begynder at lave computerværkstedet, kommer der info om senere. Lige nu skal vi have de nye computer hjem og sat op.

Mvh. Thomas, Mikkel J og Frede

   
Comments