Artikler‎ > ‎

Opsamling på de nye børns forældre møde... samt link til picnic billeder

indsendt 13. jun. 2019 07.25 af Klub Skovlunde   [ opdateret 13. jun. 2019 11.17 ]
 
Fra vores fantastiske picnic. 
Mange andre billeder fra vores picnic kan findes her. Billeder fra Juni 2019 

Tusind tak for et konstruktivt og godt møde sidste torsdag. 

Vi gennemgik jeres børns opstart i klubben samt hvad der sker generelt i sommerferien(I kan tilmelde jeres børn i klubben til de forskellige ture nu) og i løbet af året. 

Derudover præsenterede vi 4 arrangementer i løbet af året som vi har planlagt specifikt for 4. klasserne i 19/20: 
  • Onsdag d. 12. juni kl. 16.30-18.30 - Picnic i parken (er afholdt, vi var 46, super fedt)
  • Fredag d. 27. september - Film og hygge aften
  • Fredag d 17. Januar - Gyser aften (mørke-lege og historier)
  • Fredag d 27. marts - Disko aften (med 5. klasserne)
Vi oplever at børne kan være svære at få til at tilmelde sig og nogle har meget lidt lyst til at deltage inden. 
Men så til selve arrangementet har de den fedeste aften. 
Så hvis i forældre vil prioritere disse dage sammen med jeres barn så går det meget nemmere og vi kan lave nogle fede oplevelser for jeres børn.

Ellers så husk at melde jer til nyhedsbrev, hjælp jeres barn med at følge os på snapchat osv.

Vi sluttede mødet at med at flere spurgte ind til hvordan man skal håndtere denne nye form for frihed som de unge har fået. De blev udvist bekymring omkring Slik/snack indtag samt brug af chromebooks. Vi tager det op i personale gruppen ift hvad vi kan gøre som klub.

Vores gældende regler lige nu er:
Slik/Chips: Det må man godt, men vi er opmærksomme på om det er noget der sker hver dag. Og hvis vi oplever et overforbrug tager vi kontakt til gruppen/personens forældre

Chromebook/Smartphones: Hvis disse enheder gentagene forstyrrer motivationen til andre ting, hvis vi oplever det meget svært at rive barnet væk fra det efter nyheds værdien er ophørt så tager vi fat i forældrene og laver aftaler.

Det skal siges vi har rigtig mange børn og unge som går i Klub Skovlunde og her før sommerferien er tiden blevet brugt på at lære jeres børn at kende. Efter sommerferien bruger vi lang tid på at gennemgå alle de nye børn. Børn som har udfordringer på den ene eller anden måde. fx svært ved at se mulighederne på klubben, svært ved at skabe relationer, svært ved at løsrive sig fra digitale medier, svært ved at indgå i konkurrencer, ja det kan være hvad som helst,  vil få tilknyttet en voksen. Nogle gange vil vi være i kontakt med forældrene hvis det er en opgave som kræver samarbejde, andre gange arbejder vi med skolen og som oftest så gennem lidt fokus fra personale gruppen, løser vi det her nede uden de store problemer.

Vi som personale er enige om at 3 klasse årgangen som helhed er utrolig skønne, få problemer, nemme at motivere. Det så vi også til picnic. Her prøvede vi 4 nye lege. (samarbejde med elastikker, kend hinanden leg, fange leg og en smugler leg) Og de gav den gas, havde det sjovt og var søde ved hinanden på tværs af klasser / skoler.

Så vi glæder os til året der kommer sammen med jeres børn. Husk, grib knoglen, tastaturet eller brev duen.

Mvh
Klub Skovlunde
Comments