Artikler‎ > ‎

Praktisk information om Vilde Vulkaner 2019

indsendt 8. jun. 2019 00.15 af Klub Skovlunde

Som lovet på vores informations møde mandag d. 3/6 er herunder praktisk information om vores sommer koloni Vilde Vulkaner 2019 

Afrejse og Hjemkomst

Vi mødes på Ellekilde tirsdag d. 2/7 senest 13.30, Bussen kører kl 14.15.


Vi bliver hentet på Vilde Vulkaner fredag d. 5/7 kl 12.00 og forventer at være på Ellekilde ca. 13.30 afhængigt af trafikken. 

Kontakt

På festivalen kan vi kontaktes på 4477 2146

Kan man ikke få fat i os på festivalen, kan man ringe til klubben som så kontakter os i akutte tilfælde.

Har man behov for at lave aftaler med sit barn, skal kontakten gå igennem de voksne på kolonien.

Lommepenge

Alle måltider er inkluderet i prisen på kolonien.

Morgenmad er havregryn, cornflakes og toastbrød

Frokost er rugbrød og toast

Aftensmaden vil bestå af salatbokse.

Til alle måltider er der frugt.

Er men særligt kræsen og kan ikke spise ovenstående må man beregne ca. 50 kr ekstra per dag i lommepenge til pizza el. lign.


Vi anbefaler omkring 300 kr i lommepenge. som primært vil blive brugt på slik, sodavand, frugt, is, pizza osv.
Hvis man vil have ekstra penge med til at købe trøjer eller andet merchandise på festivalen koster t-shirts 65-80 kr, hættetrøjer 130 kr og resten ligger fra 10 til 50 kr ca.

Ønsker man ikke selv at gå rundt med alle sine penge på sig, vil der tirsdag inden afgang være mulighed for at aflevere en Zip Lock pose/frysepose/kuvert med pengene til Mikkel J, i posen/kuverten skal ligge en seddel hvor der står navn og beløb. Har man ikke en pose til pengene kan man få en af os om tirsdagen. Sørg for at give 10’ere, 20’ere eller 50’ere med, vi har ikke mulighed for at veksle pengene.

Sundhedskort

Vi ser helst at børnene har deres sundhedskort med, og ikke en kopi eller et billede på telefonen. Af erfaring ved vi at de ikke er så glade for kopier på sygehuse og i samarit teltet. 
Ønsker man ikke at ens barn selv går rundt med sit sundhedskort på sig er det muligt at få det opbevaret sikkert hos de voksne. 

Telefoner

Det er tilladt at tage sin mobil med på kolonien. Dette er på eget ansvar. Det vil være muligt at oplade sin telefon eller powerbank løbende i festivalens oplader vogn.(Man skal selv have hele sin oplader med)
Telefonen er med for at man kan tage billeder, ringe til sine venner på festivalen og ringe til de voksne på kolonien osv. den er ikke til at ringe hjem til sine forældre fordi man er blevet uvenner med sine kammerater.

Oplever i som forældre at der bliver ringet hjem omkring problemer, konflikter eller lignende er det vigtigt at i henviser til os for hjælp og informerer os efterfølgende så vi ved at der er brug for hjælp.

Hygiejne

Om torsdagen tager vi i svømmehallen som ligger ved festivalpladsen.
Alle skal med ind under bruseren og vaskes, men det er frivilligt om man vil med i bassinet.

For de der har behov for at gå i bad oftere, vil der være mulighed for at benytte baderummene i UCSJ:Vordingborgs bygninger som ligger ved indgangen til festivalpladsen.
Har man en særlig årsag til at man ikke kan/vil gå i bad sammen med resten om torsdagen, kan man lave en aftale, med den voksen som er ansvarlig for ens telt, om at man bruger baderummet på UCSJ:Vordingborg i stedet.

Bagage

Jeres børn skal selv bære deres bagage mellem bussen og teltlejren.

Det er en gåtur på grus og græs i kuperet terræn, som tager godt 10 minutter. Derfor er det vigtigt at i gør det så nemt som muligt at bære bagagen. En kuffert med hjul virker som en god ide, men vi har før oplevet at de ikke kunne holde til grus stierne.
Kan man ikke have det hele i 1-2 tasker så sørg for at alt er godt surret, men nemt at pakke når vi skal hjem igen. Undgå så vidt muligt sorte sække, poser, løse soveposer osv.

Pak tøj så det passer til 4 dage i telt i den danske sommer.

Det er en god idé at have en lygte med når man skal på toilettet om aftenen/natten. Det er også en god idé at have en festival/camping stol med men det er vigtigt at man skriver tydeligt navn på stol og etui. Vi oplever hvert år at stole bliver glemt og etuier forsvinder fordi der ikke er tydeligt navn på.

Som udgangspunkt sover man på liggeunderlag eller luftmadras som er 50-60 cm bred. Har man en bredere luftmadras med, skal man være forberedt på at dele den. Kan man ikke finde ud af at dele så har vi en rulle liggeunderlag med som man kan få at ligge på.
Det er en god idé at aftale indbyrdes i teltgruppen hvem der tager luftmadras med hvis man har lyst til at have en dobbelt madras med.

Selvom der er mulighed for at trække strøm til oppustning af luftmadrasser skal man huske på at selv-oppustelige madrasser godt kan være tunge og u-handy at slæbe.

Klubben tager en kompressor pumpe med, som man kan låne til oppustning af madrasser.

Telt grupper

Jeres børn er på forhånd blevet inddelt i telt grupper som i kan ser herunder, hver telt gruppe er tilknyttet en voksen. Har dit barn særlige behov eller hensyn, som vi skal være opmærksomme på bedes i informere den pågældende voksen herom.

Teltgrupper 1 Teltgrupper 2 Teltgrupper 3 Teltgrupper 4 Teltgrupper 5 Teltgrupper 6 Teltgrupper 7

Comments