Artikler‎ > ‎

Rollespilsovernatning i Klub Skovlunde

indsendt 16. maj 2017 02.54 af Klub Skovlunde   [ opdateret 16. maj 2017 03.13 ]

Vi afholder rollespils overnatning i Klub Skovlunde fra fredag d.16/6 fra kl. 17:00 til søndag d.18/6 omkring middag, når vi har ryddet op efter os. Alle skal deltage i oprydningen.

Pris for deltagelse er 150 kr. som dækker forplejning.

Sidste frist for tilmelding er mandag d.12/6.

Vi sover inden for på Ellekilde og Lundebjerg. Du skal huske liggeunderlag, sovepose, tandbørste, rollespils gear og skiftetøj, alt efter vejret.

Hvis du vil have lidt slik m.m med, bør dette indkøbes inden start, da der sjælden bliver tid til at handle når spillet er gået i gang.
Mobiltelefoner er ikke tilladt og har man én med, vil denne blive opbevaret til søndag når man går hjem. Man kan dog få udleveret sin telefon hvis det er vigtig at få fat i sine forældre.
Skal man have fat i sine børn under weekenden, kan man ringe til enten Lundebjerg eller Ellekildes telefoner.

Der afholdes medlemsmøde ang. spillet, mandag. d.l 12/6. kl. 15:00.

Ligeledes afholdes der forældremøde for deltager, torsdag d. 8/6  kl. 17.00 på Ellekilde. Her vil I får info om hvad der kommer til at ske, og der vil være mulighed for at tale med personalet, hvis der er særlige forhold der skal tages hensyn til ift. dit barn. Kan man ikke deltage til mødet, er man velkommen til at kontakte de voksende som deltager.

Vi glæder os til, at vi sammen skal give hinanden én på opleveren! 

Hilsen
Marianne, Thomas, Patrick, Mikkel B og Mikkel J
Comments