Artikler‎ > ‎

Store Bagedag 2020

indsendt 27. jan. 2020 10.57 af Klub Skovlunde   [ opdateret 28. jan. 2020 01.18 ]

Så er det tid til igen at finde forklædet frem, tune din håndmikser og slippe din kreativitet løs, for Klub Skovlunde afholder "Den Store Bagedag".  

Den Store Bagedag er lørdag d. 22. februar fra klokken 10.00 til ved 17-tiden.
 
Det koster 20 kroner at være med som betales ved tilmelding hos Ninna, Yasmin eller Mikkel J.
 
Sidste tilmelding er onsdag d. 19. februar.
 
Den Store Bagedag er en dag hvor vi alle går i køkkenet for at bage den lækreste, flotteste og mest fantasifulde kage vi kan. Det er en dag der handler om at have det sjovt og udfordre sine evner udi kage bagningens kunst. Det er ikke en konkurrence og ingen bliver udråbt til at være den bedste. 

Vi har cirka 5 timer i køkkenet og i løbet af dagen vil der være mulighed for at få en sandwich til frokost. Når vores kager er færdige præsenterer vi dem sammen, på et stort kage bord, inden vi smager på herlighederne og slutter dagen af med at se Mugge og Vejfesten eller Ternet Ninja.

I år prøver vi som noget nyt at give dagen et inspirerende tema.
Temaet i år er Fastelavn.

Man bager sammen i grupper på 2-5 personer, som man selv samler. Gruppen sørger selv for en opskrift til dagen. Vil du rigtig gerne være med, men mangler nogen at bage sammen med så hjælper vi dig med at finde en gruppe.
.
Når du tilmelder dig aftaler vi samtidig, hvornår hele jeres gruppe kan mødes med Ninna, Yasmin eller Mikkel J til en snak om jeres opskrift, jeres tanker og idé'er og hvilke ingredienser i skal bruge.
Af erfaring fra sidste år, har vi plads til 8 grupper på Den Store Bagedag.

Vi glæder os til en dejlig kreativ dag i køkkenet sammen med jer alle.
Ninna, Yasmin og Mikkel J
Comments