Artikler‎ > ‎

Vilde Vulkaner 2019, tilmelding for 3. klasser

indsendt 29. apr. 2019 01.04 af Klub Skovlunde
Hvis du går i 3. klasse og lige er startet i Klub Skovlunde, så er det nu du kan tilmelde dig til vores sommer koloni, Vilde Vulkaner. 
 
Vilde Vulkaner er en musikfestival for børn i Vordingborg. I år er vi afsted 2/7 - 5/7 og prisen for at komme med er 600 kroner
 
Hvis du er interesseret i at komme med, skal du tilmelde dig på nedenstående formular. 
  
Tilmelding er ikke en garanti for at du kommer med. 

Vi har plads til 16 børn fra 3. klasse så hvis der er flere tilmeldte end vi har pladser til, vil vi trække lod om pladserne på turen. Du skal derfor ikke betale noget endnu, men først når du får besked på mail, om at du skal med på kolonien.

Sidste mulighed for tilmelding er torsdag d. 16/5 kl 17.00

Inden i tilmelder jer til at deltage, er det en god ide at snakke sammen i klassen, om hvem der ellers gerne vil med på kolonien.

Turen kan virke overvældende da vi er til festival med 11.000 andre børn, men heldigvis er vi næsten 2000 voksne tilstede som alle ønsker at give børnene den bedste oplevelse. 

Inden vi tager afsted holder vi et informations møde hvor du kan stille alle de spørgsmål, der er brug for. Her vil der også være mulighed for at snakke med de pædagoger som bliver kontakt voksne for 3. klasses teltene. Hvis det er første gang jeres barn skal sove væk fra familien og i er nervøse om jeres barn kan klare det så kom og få jer en snak med os.

3. kl Tilmelding til Vilde Vulkaner 2019


Comments