Artikler‎ > ‎

Vilde Vulkaner for 3. klasse, tilmelding er nu åben

indsendt 1. maj 2018 05.11 af Klub Skovlunde   [ opdateret 1. maj 2018 05.12 ]
Som noget nyt i år har vi reserveret 16 pladser til 3 klasserne på vores sommer koloni, Vilde Vulkaner. Vilde Vulkaner er en musik festival for børn og den plejer at være en kæmpe succes, vi har altid glade men trætte børn med hjem. 
Kolonien spænder over 4. dage, med 3 overnatninger i vores store luksus telte. I år ligger Vilde Vulkaner fra 3/7 til 6/7.
 
Herunder kan du tilmelde dig til Vilde Vulkaner, tilmeldingen er ikke en garanti for at du kommer med, men et udtryk for at du ønsker at deltage.  
Skulle der komme flere end 16 børn som gerne vil deltage trækker vi lod om pladserne. Ved evt. lodtrækning giver vi besked hurtigst muligt efter sidste tilmelding.

Sidste mulighed for tilmelding er tirsdag d. 15/5 kl 17.00

Inden i tilmelder jer til at deltage, er det en god ide at snakke sammen i klassen, om hvem der ellers gerne vil med på kolonien.
Da det er første gang vi i Klub Skovlunde har 3. klasser med på vores sommer koloni, er det vigtigt for os at jeres barns første koloni med klubben bliver en succes. Turen kan virke overvældende for man er til festival med 11.000 andre børn, men vi er næsten 2000 voksne tilstede som alle kun er der for at give børnene den bedste oplevelse. 3. klasserne bliver fordelt på 2 telte som bliver tilknyttet en kontakt voksen hver under turen.
Inden vi tager afsted holder vi et informations møde hvor du kan stille alle de spørgsmål, der er brug for. Her vil der også være mulighed for at snakke med de pædagoger som bliver kontakt voksne for 3. klasses teltene. Hvis det er første gang jeres barn skal sove væk fra familien og i er nervøse om jeres barn kan klare det så kom og få jer en snak med os.

3. kl. tilmelding til Vilde Vulkaner 2018
Comments