Vilde Vulkaner‎ > ‎

Vilde Vulkaner 2017

Vilde Vulkaner 2017: Praktisk Information

indsendt 26. maj 2017 05.00 af Klub Skovlunde   [ opdateret 26. maj 2017 05.18 ]

Så varer det ikke så længe før vi skal på Vilde Vulkaner, derfor kommer der her noget praktisk information angående turen.

Udrejse

Vi mødes på Ellekilde tirsdag d. 27/6 kl 13.30, bussen henter os kl 14.00.

Hjemrejse

Vi forventer at være hjemme på Ellekilde fredag d. 30/6 mellem 13.00 og 13.30

Lommepenge

Vi anbefaler 200-300 kr i lommepenge, som primært vil blive brugt på slik, sodavand, frugt, is osv. Hvis man vil have ekstra penge med til at købe trøjer på festivalen koster t-shirts 65-80 kr og hætte trøjer 130 kr. Har man forudbestilt trøjer gennem klubben er disse forudbetalt og bliver udleveret tirsdag aften på festivalen.

Vi laver en koloni bank, det er frivilligt om man vil sætte sine penge i den eller selv holde dem. 
Det vil være muligt at aflevere penge(Helst i 10'ere og 20'ere) til banken tirsdag d. 27/6 13.15-13.45 på Ellekilde.

Sundheds kort

Ønsker man ikke at ens barn selv går rundt med sit sundheds kort på sig er det muligt at få det opbevaret sikkert hos de voksne.

Telefoner

Det er tilladt at tage sin mobil med på kolonien. Dette er på eget ansvar. Det vil være muligt at oplade sin telefon løbende.
Telefonen er med for at man kan tage billeder, ringe til sine venner  og ringe til de voksne på kolonien osv. den er ikke til at ringe hjem efter hjælp.

Oplever i at der bliver ringet hjem omkring problemer, konflikter eller lignende er det vigtigt at i henviser til os for hjælp og informerer os efterfølgende så vi ved at der er brug for hjælp.

Vi kan kontaktes på tlf. 4477 2146 på kolonien.

Hygiejne

Om torsdagen tager vi i svømmehallen som ligger ved festival pladsen. Alle skal med ind under bruseren og vaskes, men det er frivilligt om man vil med i bassinet.
For de der har behov for at gå i bad oftere vil der være mulighed for at benytte baderummene i UCSJ:Vordingborgs bygninger som ligger på festival pladsen.

Teltgrupper

Jeres børn er på forhånd blevet inddelt i teltgrupper som i kan se herunder, hver teltgruppe er tilknyttet en voksen. Har dit barn særlige behov eller hensyn, som vi skal være opmærksomme på bedes i informere den pågældende voksen herom.

Bagage

Jeres børn skal selv bære deres bagage mellem bussen og telt lejren. Det er en gå tur på grus og græs som tager mellem 5 og 10 minutter, alt efter hvor vi ender med at ligge, prøv derfor at undgå for mange forskellige tasker og løse stole, soveposer, dyner, osv.
Pak tøj så det passer til 4 dage i telt i den danske sommer. Det er en god idé at tage en lygte med og evt. en festival/camping stol at sidde på(husk at mærke stol og etui tydeligt med navn). 

Da sovepladsen er begrænset opfordrer vi jer til at aftale med dem man sover sammen med, om i skal ligge på liggeunderlag eller om nogen tager luftmadrasser med som alle kan ligge på. 
Ligger man 2 og 2 må luftmadrassen maks være 140 cm bred. ligger man flere sammen har man i alt 280 cm til rådighed i kabinen.

Selvom der er mulighed for at trække strøm til oppustning af luft madrasser skal man huske på at selv-oppustelige madrasser godt kan være tunge og u-handy at slæbe.
Klubben tager en kompressor pumpe med, som man kan låne til oppustning af madrasser.

Skulle der være nogle spørgsmål så kontakt os endelig.
Vi glæder os til vi skal afsted

Hilsen
Vulkan holdet


Teltgrupperne:

https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%203.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%204.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%205.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%201.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%202.jpg

Vilde Vulkaner 2017: Invitation til Informationsmøder for børn og forældre

indsendt 5. maj 2017 06.54 af Klub Skovlunde   [ opdateret 5. maj 2017 06.56 ]

Til de børn der skal med på Vilde Vulkaner og deres forældre:

I har spørgsmål og vi har svar, forhåbentligt, derfor holder vi informations møder for henholdsvis børn og forældre.

For de børn der skal med, holder vi et teltmøde. 
Her kan i få svar på det i nok har spurgt aller mest om; "hvem skal jeg sove sammen med?"
Derudover er mødet en mulighed for at se de andre børn som også skal med på kolonien, og få svar på, af os og hinanden, hvordan det er at være på Vilde Vulkaner.

Teltmødet for børn holder vi torsdag d. 18. maj klokken 15.00 i hallen på Lundebjerg.

For forældre holder vi også et møde.
På mødet vil vi informere lidt om hvordan det er at være afsted på en børnefestival, hvilke udfordringer der kan være og give noget praktisk information(dette bliver også sendt ud på mail efterfølgende).
Der vil naturligvis også være mulighed for at stille spørgsmål. 
Dette møde henvender sig nok mest til forældre som ikke har haft deres børn på Vilde Vulkaner før, men alle er velkomne.

Informationsmødet for forældre holder vi tirsdag d. 23. maj  kl 16.30~17.30 på Lundebjerg.

Vilde Vulkaner 2017: information om betaling og bestilling af trøjer

indsendt 31. mar. 2017 09.52 af Klub Skovlunde   [ opdateret 28. apr. 2017 16.12 ]

For at bekræfte din tilmelding til Vilde Vulkaner 2017 endeligt skal du betale for turen. 
Prisen for at komme med er som tidligere nævnt 550 kr. Beløbet dækker transport frem og tilbage, 3 overnatninger, en masse god musik og morgenmad, frokost og aftensmad i det tidsrum vi er på festivalen.

Det er også muligt at forudbestille hættetrøjer og t-shirts, som man får udleveret på festivalen.
Selvom det er muligt at købe t-shirts og hættetrøjer i merchandise butikken på selve festivalen har de et begrænset antal. Så hvis du vil være sikret en trøje i den rigtige størrelse er det en god idé at bestille den gennem Klubben.
Du kan afgive bestilling i formularen herunder.

Det er ikke længere muligt at bestille trøjer!

Sidste frist for bestilling af trøjer er fredag d. 28. april

Der er følgende muligheder for at betale til turen (og evt. trøje bestilling):

Du kan betale via bankoverførsel til danske bank, reg: 3138 konto: 3138635155. Husk at skrive barnets navn og efternavn samt VV17 i overførslen.

Du kan også betale via MobilePay på 4477 2145. Husk at skrive barnets navn og efternavn samt VV17 når du betaler. 
Hvis du bruger MobilePay, send da venligst et skærmbillede af kvitteringen til klubskovlunde@gmail.com eller som sms til 4477 2144, da det af tekniske årsager er meget besværligt for os at kontrollere overførsler med MobilePay.

Sidst men ikke mindst kan du naturligvis betale kontant. Dette gøres til Mikkel J på Ellekilde(uanset hvor dit barn kommer til dagligt).

Vi opfordrer til at i betaler samlet for turen og trøjer hvis i vælger at bestille disse.

Sidste frist for betaling er mandag d. 8. maj.

Trøjebestilling, Vilde Vulkaner 2017


Vilde Vulkaner 2017

indsendt 31. mar. 2017 09.04 af Klub Skovlunde

Klub Skovlunde skal på Vilde Vulkaneren musik festival for børn ved Vordingborg. 

Vi er afsted fra tirsdag d. 27/6 til fredag d. 30/6 og prisen for turen er 550 kroner. 
Du kan skrive dig op til en plads på nedenstående tilmeldings formular.

Når du tilmelder dig her, betyder det ikke at du er garanteret en plads på turen og du skal derfor ikke betale noget endnu.

Vilde Vulkaner er traditionelt en rigtig populær koloni, så hvis vi får flere tilmeldte end vi har plads til, trækker vi lod om pladserne.

Du kan skrive dig op til en plads frem til fredag d. 31/3 hvorefter vi sender information ud om betaling. Denne information, samt information om en eventuel lodtrækning, bliver sendt per mail hurtigst muligt efter tilmeldings perioden er ovre.

Vi glæder os til endnu en fed tur på Vilde Vulkaner

1-4 of 4