Vilde Vulkaner 2017: Praktisk Information

indsendt 26. maj 2017 05.00 af Klub Skovlunde   [ opdateret 26. maj 2017 05.18 ]
Så varer det ikke så længe før vi skal på Vilde Vulkaner, derfor kommer der her noget praktisk information angående turen.

Udrejse

Vi mødes på Ellekilde tirsdag d. 27/6 kl 13.30, bussen henter os kl 14.00.

Hjemrejse

Vi forventer at være hjemme på Ellekilde fredag d. 30/6 mellem 13.00 og 13.30

Lommepenge

Vi anbefaler 200-300 kr i lommepenge, som primært vil blive brugt på slik, sodavand, frugt, is osv. Hvis man vil have ekstra penge med til at købe trøjer på festivalen koster t-shirts 65-80 kr og hætte trøjer 130 kr. Har man forudbestilt trøjer gennem klubben er disse forudbetalt og bliver udleveret tirsdag aften på festivalen.

Vi laver en koloni bank, det er frivilligt om man vil sætte sine penge i den eller selv holde dem. 
Det vil være muligt at aflevere penge(Helst i 10'ere og 20'ere) til banken tirsdag d. 27/6 13.15-13.45 på Ellekilde.

Sundheds kort

Ønsker man ikke at ens barn selv går rundt med sit sundheds kort på sig er det muligt at få det opbevaret sikkert hos de voksne.

Telefoner

Det er tilladt at tage sin mobil med på kolonien. Dette er på eget ansvar. Det vil være muligt at oplade sin telefon løbende.
Telefonen er med for at man kan tage billeder, ringe til sine venner  og ringe til de voksne på kolonien osv. den er ikke til at ringe hjem efter hjælp.

Oplever i at der bliver ringet hjem omkring problemer, konflikter eller lignende er det vigtigt at i henviser til os for hjælp og informerer os efterfølgende så vi ved at der er brug for hjælp.

Vi kan kontaktes på tlf. 4477 2146 på kolonien.

Hygiejne

Om torsdagen tager vi i svømmehallen som ligger ved festival pladsen. Alle skal med ind under bruseren og vaskes, men det er frivilligt om man vil med i bassinet.
For de der har behov for at gå i bad oftere vil der være mulighed for at benytte baderummene i UCSJ:Vordingborgs bygninger som ligger på festival pladsen.

Teltgrupper

Jeres børn er på forhånd blevet inddelt i teltgrupper som i kan se herunder, hver teltgruppe er tilknyttet en voksen. Har dit barn særlige behov eller hensyn, som vi skal være opmærksomme på bedes i informere den pågældende voksen herom.

Bagage

Jeres børn skal selv bære deres bagage mellem bussen og telt lejren. Det er en gå tur på grus og græs som tager mellem 5 og 10 minutter, alt efter hvor vi ender med at ligge, prøv derfor at undgå for mange forskellige tasker og løse stole, soveposer, dyner, osv.
Pak tøj så det passer til 4 dage i telt i den danske sommer. Det er en god idé at tage en lygte med og evt. en festival/camping stol at sidde på(husk at mærke stol og etui tydeligt med navn). 

Da sovepladsen er begrænset opfordrer vi jer til at aftale med dem man sover sammen med, om i skal ligge på liggeunderlag eller om nogen tager luftmadrasser med som alle kan ligge på. 
Ligger man 2 og 2 må luftmadrassen maks være 140 cm bred. ligger man flere sammen har man i alt 280 cm til rådighed i kabinen.

Selvom der er mulighed for at trække strøm til oppustning af luft madrasser skal man huske på at selv-oppustelige madrasser godt kan være tunge og u-handy at slæbe.
Klubben tager en kompressor pumpe med, som man kan låne til oppustning af madrasser.

Skulle der være nogle spørgsmål så kontakt os endelig.
Vi glæder os til vi skal afsted

Hilsen
Vulkan holdet


Teltgrupperne:

https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%203.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%204.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%205.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%201.jpg https://sites.google.com/site/klubskovlunde/vilde-vulkaner/vilde-vulkaner-2017/vildevulkaner2017praktiskinformation/Teltgruppe%202.jpg
Comments